måndag 13 januari 2014

Jadzia Dax!

Jadzia är vår allra första somali, roten till allt kan man säga. Faktum är att hon också är den snyggaste och klokaste av dom.
Jadzia har ju varit med om en del genom sina år, och har fått lite friheter som dom andra inte fått. Hon älskar att vara med oss ute i trädgården, är så himla lycklig hon rusar runt, fångar fåglar och möss.
Nu när vi ska flytta så har vi varit tvungna att ta ett beslut åt henne, som gör hennes liv bra.
Vi har försökt hålla henne inne, de går inte hon river allt och blir väldigt sträng mot Lucia och Dixie. Utemöjligheterna har ju varit hennes oas. Så vad gör vi?

Jo, vi frågar Joakim som är Fredriks bror, han och hans familj har ett stort fint hus en jätte trädgård i ett lugnt område i Kullavik, och en katt vid namn Gullan.

Vi får ett JA! Sån glädje, vi åker ner och gör ett väldigt bra överlämnande. Vi lämnar fredag och ses varje dag fram till söndag. När vi lämnar Jadzia kan jag väl inte säga att det känns bra för oss ur ett egoistiskt perspektiv, men för Jadzia kändes det bättre än vad vi nånsin kunnat tro.

Hon har nu bott hos Joakim, Lena, Ellen och Gullan i drygt 1 vecka och det går kanon. Dom har funnit varandra, och det bästa är att hon förblir en Hökegård och att vi kommer se henne ett par gånger om året.

Tack Joakim och Lena för att ni gav Jadzia denna chans!

Jadzia Dax med sin nya matte Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar